Gremi d'instal·ladors del Baix Llobregat

93 474 47 46 info@gremibaix.com
actualitat veure-ho tot
zona associats
  • ESCOFERIA
  • INSTALACIÓN DE GAS

Formació del Gremi

Obtenció de Carnets Formació pels treballadors Subvencionats Formació pels aturats

pròxims seminaris

Política de privacitat

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la seva reglamentació, l'informem que les dades personals que ens subministri a través de la nostra pàgina web o qualsevol de les nostres adreces de correu electrònic, seran tractats de forma confidencial i passaran a formar part d'un fitxer titularitat GREMI D'INSTAL.LADORS DEL BAIX LLOBREGAT, CIF G59112151, inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).

Les seves dades personals s'utilitzaran per mantenir, desenvolupar i controlar la relació contractual sol·licitada per vostè i per l'enviament d'informació comercial que pugui resultar del seu interès, fins i tot una vegada finalitzada la relació comercial.

Declara estar informat sobre els drets d'accés, rectificació cancel·lació i oposició que pot exercitar a l'adreça Avda. De la Fama, nº 56-58 08940 Cornella de Llobregat o enviant un correu electrònic a juntament amb una còpia del seu DNI

L'emplenament dels formularis inclosos en el lloc web implica el consentiment exprés de l'usuari a la inclusió de les seves dades de caràcter personal en el fitxer automatitzat abans esmentat GREMI D'INSTAL.LADORS DEL BAIX LLOBREGAT.

Per continuar, ha d'indicar que ha llegit i si està conforme o no amb la clàusula anterior.

  • SI consento el tractament de les meves dades personals per part GREMI D'INSTAL.LADORS DEL BAIX LLOBREGAT per a finalitats comercials i publicitàries.
  • NO consento el tractament de les meves dades personals per part GREMI D'INSTAL.LADORS DEL BAIX LLOBREGAT per a finalitats comercials i publicitàries.
Entitats vinculades al Gremi d'Instal·ladors del Baix Llobregat
Socis preferents
Socis protectors
Socis col·laboradors
Col·laboradors
Entitats vinculades al Gremibaix Fundació.
Socis col.laboradors
Gremi d'instal·ladors del Baix Llobregat

L'Associació Professional d'Empresaris d'Electricitat, Fontaneria, Gas, Climatització i Afins del Baix Llobregat (Gremi d'Instal.ladors del Baix Llobregat) va ser fundada i inscrita en el registre el 23 de maig de 1977.

Engloba actualment un total de 725 empreses del sector, representat un moviment actiu d'unes 3.800 persones.